Про детінізацію заробітної плати йшлося на семінарах з питань законодавства про працю

02 березня 2018

Впродовж останнього тижня лютого за участі фахівців ГУ Держпраці у Львівській області  відбулися семінари з питань законодавства про працю у районних адміністрація міста Львова, районних державних адміністраціях області,  центрах зайнятості, в органах місцевого самоврядування тощо.

Загалом на Львівщині відбулося 20 таких заходів. Так, впродовж цього тижня  фахівці  провели семінари для суб’єктів господарювання у Самбірській райдержадміністрації та Галицькій РА міста Львова.

Галицька РА м. Львова

Превентивні заходи з питань належного оформлення трудових відносин та дотримання вимог законодавства про оплату праці провели у 14 ОТГ: Мостиській, Судововишняній, Шегинівській, Жовтенецькій, Заболотцівській, Розвадівській, Гніздичівській, Грабовецькій, Новострілищанській, Міженецькій, Бабинській, а також у Бориславській, Самбірській та Ходорівській міських радах.

Міженецька сільська рада

Стрийська міська рада

Жовтанецька ОТГ

Шегинівська сільська рада

Разом з тим відбулися 4 семінари на базі центрів зайнятості. Інспектори праці Головного управління консультували роботодавців у Самбірському та Червонорградському РЦЗ. Лекції щодо належного оформлення трудових відносин та трудових прав працівників проведено для тимчасово безробітних у Червонорградському та  Новояворівському центрах зайнятості.

Самбірський МЦЗ

Червоноградська міська філія ЛОЦЗ.

В межах семінарів йшлося про особливості застосування законодавства про працю, підвищення розміру заробітної плати до рівня не нижче середньостатистичного по області, додержання усіх мінімальних гарантій в оплаті праці  та усі аспекти правильного оформлення трудових відносин.