Проведено навчання в Бориславській дільниці Дрогобицького відділення АТ «Львівгаз»

13 січня 2023
Проведено навчання в Бориславській дільниці Дрогобицького відділення АТ «Львівгаз»
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено захід на тему: «Безпечна експлуатація газорегуляторних пунктів, газорегуляторних установок, комбінованих будинкових регуляторів тиску. Безпечне виконання робіт під час здійснення технічного огляду, регулювання, технічного обслуговування та поточного ремонту зазначеного устаткування».
➡️ Інспекторами Держпраці наголошено, що у кожному ГРП, ШГРП, ГРУ на видному місці необхідно розміщувати схеми обладнання, режимні карти та інструкції з експлуатації обладнання. Режими роботи ГРП, ШГРП, ГРУ встановлюються відповідно до проектної документації на їх будівництво і фіксуються у затверджених режимних картках. Параметри настроювання обладнання ГРП, ШГРП, ГРУ промислових та сільськогосподарських підприємств, котелень та інших об’єктів, що споживають газ, регламентуються проектною документацією і уточнюються під час проведення пусконалагоджувальних робіт.
Під час експлуатації ГРП, ШГРП, ГРУ необхідно здійснювати технічний огляд, регулювання обладнання, технічне обслуговування та поточний ремонт.
Під час заходу роз’яснено соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці. Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану можна знайти на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua