Проведено навчання в Угерському виробничому відділенні ремонтних і сервісних послуг АТ «УКРТРАНСГАЗ»

17 січня 2023
✅ Проведено навчання в Угерському виробничому відділенні ремонтних і сервісних послуг АТ «УКРТРАНСГАЗ»
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено технічну консультацію та навчання на робочому місці з посадовим особами та працівникам тему: «Безпечне виконання робіт пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання, комунікацій, в тому числі роботи всередині ємностей, на об’єктах нафтогазової промисловості».
➡️ Газонебезпечні роботи, у тому числі роботи, пов’язані з перебуванням людей всередині апаратів, ємностей та іншого обладнання, повинні проводитися в тих випадках, коли вони не можуть бути механізовані, автоматизовані або проведені без безпосередньої участі людей.
❗️ Під час заходу фахівцями Держпраці роз’яснено соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці. Також надано змістовні відповіді на питання присутніх.
➡️ Рекомендовано портал Державної служби з питань праці: https://pratsia.in.ua та сайти: https://lviv.dsp.gov.ua; https://dsp.gov.ua