Проведено навчання з дотримання вимог безпеки на АЗС ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ»

24 січня 2023
✅ Проведено навчання з дотримання вимог безпеки на АЗС ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ».
Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели технічне навчання на робочих місцях з метою акцентування уваги на дотриманні вимог нормативно-правових актів з охорони праці під час експлуатації технологічного устаткування АЗС та недопущення можливих ризиків при виконанні робіт підвищеної небезпеки, шляхи їх вирішення.
❗️Виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатація машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки здійснюються роботодавцем на підставі дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки, дозволу на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки або декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.
➡️ Інспекторами Держпраці роз’яснено соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці. Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану та зміни у нормативно – правових актах з питань праці та охорони праці можна знайти на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua