Проведено семінар-нараду на тему: «Забезпечення та використання засобів індивідуального захисту. Безпека під час експлуатації електрогенераторів.»

31 березня 2023
✅ Проведено семінар-нараду на тему: «Забезпечення та використання засобів індивідуального захисту. Безпека під час експлуатації електрогенераторів.»
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголошено роботодавцю на зобов’язаннях із забезпечення за свій рахунок, придбання, комплектування, видачу та утримання засобів індивідуального захисту відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці та колективного договору.
➡️ ЗІЗ повинні:
− відповідати ступеню існуючих ризиків для життя і здоров’я працівників та не призводити до будь-якого збільшення рівня цього ризику;
− відповідати існуючим на робочому місці умовам.
Акцентовано, що експлуатацію генератора необхідно здійснювати відповідно до технічної документації та рекомендацій виробника. Генератор не бажано вмикати в умовах підвищеної вологості, під час дощу або снігу. Також слід уникати контакту з елементами генератора, які обертаються.
Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua