Проведено технічну консультацію на робочому місці працівникам на ТОВ «ЛЕРСЕН ЛТД» Посадовцями Управління інспекційної діяльності у Рівненській області наголошено на вжитті заходів із попередження нещасних випадків під час експлуатації автомобільно-заправного комплексу (АЗК) та впливу основних шкідливих факторах на робочих місцях під час використання, зберігання та реалізації нафтопродуктів

20 січня 2023
Проведено технічну консультацію на робочому місці працівникам на ТОВ «ЛЕРСЕН ЛТД»
Посадовцями Управління інспекційної діяльності у Рівненській області наголошено на вжитті заходів із попередження нещасних випадків під час експлуатації автомобільно-заправного комплексу (АЗК) та впливу основних шкідливих факторах на робочих місцях під час використання, зберігання та реалізації нафтопродуктів.
Всі роботи підвищеної небезпеки, в тому числі і газонебезпечні роботи, які проводяться на вибухопожежонебезпечних об’єктах, вимагають посиленої уваги та неухильного дотримання вимог безпеки.
Наголошено на забезпеченні засобами індивідуального захисту виконавців робіт. Під час заходу зосереджено увагу на забезпеченні безперебійної роботи технологічного обладнання і безпеку працівників в умовах воєнного стану під час експлуатації АЗК.
Роз’яснено основні вимоги безпеки до дизель-генераторів під час їх експлуатації відповідно до вимог Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів.