Проведено технічну консультацію на робочому місці у Львівській філії ПАТ «Укртелеком» щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації ліфтів та порядку дій обслуговувального персоналу підіймального обладнання, що переміщує працівників, з безпечної евакуації працівників у разі аварійного вимкнення енергопостачання

18 січня 2023
✅ Проведено технічну консультацію на робочому місці у Львівській філії ПАТ «Укртелеком» щодо дотримання вимог безпеки під час експлуатації ліфтів та порядку дій обслуговувального персоналу підіймального обладнання, що переміщує працівників, з безпечної евакуації працівників у разі аварійного вимкнення енергопостачання.
Посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці спільно із відповідальними працівниками ПАТ «Укртелеком» здійснили огляд ліфів та переглянули технічну документацію (паспорти ліфтів, монтажні креслення, висновки експертизи).
➡️ Працівникам надано роз’яснення вимог «Правил будови та безпечної експлуатації ліфтів», звернено увагу на важливість організації своєчасного та якісного технічного обслуговування ліфтів. Під час огляду було оцінено безпечність доступу до машинного приміщення ліфтів, наявність необхідних засобів захисту, захищеність машинного приміщення від атмосферних опадів. Також обговорено порядок дій ліфтерів з безпечної евакуації пасажирів ліфтів у разі аварійного вимкнення енергопостачання.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua