Питання організації трудових відносин чітко регламентує чинне законодавство. Звільняти працівників, якщо цього вимагають відповідні обставини можна і у часі, коли триває війна.

10 березня 2023
🎙️ Питання організації трудових відносин чітко регламентує чинне законодавство. Звільняти працівників, якщо цього вимагають відповідні обставини можна і у часі, коли триває війна.
На «Радіо Сокаль» посадовці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці говорили про налагоджену комунікацію між двома сторонами трудових відносин, яка здатна зробити процес звільнення не таким болючим. Як дійти до такого компромісного рішення дійшли експерти вході обговорення теми «Особливості організації трудових відносин Працівника і Роботодавця в умовах воєнного стану. Чи можна звільняти працівників, коли триває війна?».
Експертами у цьому питанні виступали завідувач сектору Сокальського бюро правової допомоги Ольга Пирська та заступник начальника відділу з питань праці північного регіону Управління інспекційної діяльності у Львівській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Наталія Климчук.
Програма в ефірі Радіо Сокаль у четвер, 9 березня, о 14:00. У повторі у суботу (11 березня) та у вівторок (14 березня) у цьому ж часі.