Радіослухачам «Жидачів ФМ» розповіли про інформаційну кампанію Держпраці «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», важливість оформлення трудових відносин з найманими працівниками та наслідки незадекларованої праці

07 грудня 2023
✅Радіослухачам «Жидачів ФМ» розповіли про інформаційну кампанію Держпраці «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», важливість оформлення трудових відносин з найманими працівниками та наслідки незадекларованої праці.
👉Акцентовано увагу на забороні допуску працівника до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу та без повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
❕Наголошено про відповідальністю за порушення законодавства про працю. Принагідно розказано про ознаки торгівлі людьми і маркери безпеки протидії.
📲портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua