Релокація бізнесу на Львівщину

20 жовтня 2022
✅ Релокація бізнесу на Львівщину
За участю першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Львівській області Миколи Прокоп’яка проведено робочу зустріч з керівником релокованого підприємства із Краматорська – ФОП Кісліцин Ігор Вікторович, що здійснює господарську діяльність з роздрібної торгівлі меблями, освітлювальним приладдям та іншими товарами для дому в спеціалізованих магазинах.
🤝 Посадовці ГУ Держпраці у Львівській області надали консультаційну та інформаційну допомогу керівнику релокованого підприємства. Поінформовано щодо дотримання нормативно-правових актів з охорони праці і загальнообов’язкового державного соціального страхування, організації трудових відносин в умовах воєнного стану.
👉 Акцентовано увагу на подальшій превентивній роботі ГУ Держпраці у Львівській області, котра полягає у консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень. Створення нових робочих місць, з використанням задекларованої праці, є шляхом до вільної, незалежної, економічно сильної держави.
📲 Рекомендовано користуватися сервісом «Інтерактивний інспектор», порталом www.pratsia.in.ua, сайтом Держпраці та нашою сторінкою у  Facebook