Релокація бізнесу – спосіб поновлення роботи підприємств у безпеці

08 вересня 2022
✅ Релокація бізнесу – спосіб поновлення роботи підприємств у безпеці
? Сьогодні, у рамках проєкту надання консультаційної підтримки релокованим підприємствам, започаткованого Державною службою України з питань праці та Львівською обласною військовою адміністрацією, посадовцями Головного управління Держпраці у Львівській області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з представником двох релокованих підприємств: ТзОВ «Медичний центр «Салтівський» та ТзОВ «Харківський медичний центр Альтернатива» із м. Харків, що здійснюють діяльність у сфері загальної медичної практики, спеціалізованої медичної практики, діяльність лікарняних закладів.
➡️ Посадовцями надано консультаційну та інформаційну допомогу керівнику релокованого підприємства, акцентовано увагу на дотриманні чинного законодавства, організації трудових відносин в умовах воєнного стану.
? Під час заходу наголошено на подальшій превентивній роботі ГУ Держпраці у Львівській області, котра полягає у консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень.
? Створення нових робочих місць, з використанням задекларованої праці, є шляхом до вільної, незалежної, економічно сильної держави. Роботодавці релокованих підприємств мають можливість звернутись до ГУ Держпраці у Львівській області:
за тел. (032) 235 48 42 та (067) 925 84 33;
на нашій сторінці у Facebook