Релоковані підприємства повинні мати всі умови для того, щоб стати драйверами економічного зростання України

13 вересня 2022
♻️ Релоковані підприємства повинні мати всі умови для того, щоб стати драйверами економічного зростання України
Інспектором Головного управління Держпраці у Львівській області здійснено консультативне відвідування за фактичною адресою місця виробничих потужностей ТОВ «Меринос – Захід» (релоковане із м. Маріуполь Донецької області), що провадить діяльність у сфері рзведення овець, кіз, великої рогатої худоби.
❗️ Під час зустрічі надано змістовну відповідь з питань:
– призупинення трудового договору;
– укладення трудового договору та оплата праці за сумісництвом;
– зміни до ст. 29 КЗПП в частині визначення переліку інформації, про яку до початку роботи роботодавець зобов’язаний в узгоджений з працівником спосіб поінформувати працівника та імплементації норм Директиви (ЄС) 2019/1152 Європейського Парламенту і Ради від 20 червня 2019 року про прозорі та передбачувані умови праці.
? Інспектором ГУ Держпраці у Львівській області поінформовано щодо дотримання нормативно-правових актів з охорони праці і загальнообов’язкового державного соціального страхування, організації трудових відносин в умовах воєнного стану та акцентовано увагу на подальшій превентивній роботі ГУ Держпраці у Львівській області, котра полягає у консультативній підтримці роботодавців в межах визначених повноважень.
? Створення нових робочих місць, з використанням задекларованої праці, є шляхом до вільної, незалежної, економічно сильної держави. Роботодавці релокованих підприємств мають можливість звернутись до ГУ Держпраці у Львівській області: за тел. (032) 235 48 42 та (067) 925 84 33;
портал www.pratsia.in.ua,
наша сторінка у  Facebook