Семінар для працівників КП «Еко – місто» Бориславської міської ради на тему: “Дотримання вимог з питань гігієни праці”

29 червня 2023
✅Семінар для працівників КП «Еко – місто» Бориславської міської ради на тему: “Дотримання вимог з питань гігієни праці”.
👉Під час дотримання роботодавцем і працівником вимог щодо безпеки, гігієни праці та виробничого середовища необхідно керуватися Законом України від 14 жовтня 1992 року № 2694-XII «Про охорону праці» .
➡️Права працівників на охорону праці під час роботи регламентуються статтею 6 Закону, згідно з якою умови праці на робочому місці, безпека технологічних процесів, машин, механізмів, устаткування та інших засобів виробництва, стан засобів колективного та індивідуального захисту, що використовуються працівником, а також санітарно-побутові умови повинні відповідати вимогам законодавства.
📌Принагідно розказано про соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці.
✔️Надано змістовні відповіді на питання, які були поставлені працівниками підприємства, а також рекомендовано користуватись інформаційним порталом Державної служби з питань праці: https://pratsia.in.ua та сайтами: https://lviv.dsp.gov.ua; https://dsp.gov.ua.