Семінар для працівників ПП «Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» на тему: “Дотримання вимог з питань гігієни праці”

19 червня 2023
✅Семінар для працівників ПП «Дрогобицький навчальний центр автомобільної справи» на тему: “Дотримання вимог з питань гігієни праці”.
?Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці наголошено, що на всіх підприємствах, в установах і організаціях повинні бути створені безпечні та нешкідливі умови праці, забезпечення яких покладається на роботодавця.
✔️Роботодавець зобов’язаний правильно організувати працю працівників, створювати умови для зростання її продуктивності, забезпечувати трудову і виробничу дисципліну, неухильно дотримуватися законодавства про працю і правил охорони праці, уважно ставитися до потреб і запитів працівників, поліпшувати умови їх праці та побуту.
➡️Адміністрація підприємства (установи, організації) зобов’язана розробляти і реалізовувати комплексні заходи щодо охорони праці відповідно до Закону «Про охорону праці». План таких заходів включається до колективного договору.
Принагідно розказано про соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників та акцентовано увагу на перевагах задекларованої праці.
?портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua