Семінар-нарада на тему: «Дотримання вимог безпеки щодо наявності перильного огородження та організації безпечного виконання робіт на висоті» на ТзОВ «Факро Орбіта»

22 вересня 2022
✅ Семінар-нарада на тему: «Дотримання вимог безпеки щодо наявності перильного огородження та організації безпечного виконання робіт на висоті» на ТзОВ «Факро Орбіта».
Сьогодні, інспекторами Головного управління Держпраці у Львівській області проведено превентивний захід з метою дотримання вимог безпеки праці під час виконання робіт на висоті та дотримання вимог безпеки щодо наявності перильного огородження.
➡️ Під час проведення семінару було обговорено наступні питання:
– щодо наявності перильного огородження, організації та безпечного виконання робіт на висоті;
– щодо можливості реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України.
❗️ Суб’єкту господарювання інспекторами наголошено на необхідності утримання металевих конструкцій будівель, настилів, ремонтних та перехідних площадок, наявності перильного огородження та організацію безпечного виконання робіт на висоті відповідно до вимог.
📍 Поінформовано про переваги задекларованої праці та отримання офіційної заробітної плати. У ході заходу надано змістовну відповідь інспекторів ГУ Держпраці у Львівській області на запитання присутніх.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, рекомендовано шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook