Семінар-нарада у Львівській дирекції АТ «Укрпошта» на тему дотримання вимог безпеки під час експлуатації ліфтів

10 листопада 2022
✅ Семінар-нарада у Львівській дирекції АТ «Укрпошта» на тему дотримання вимог безпеки під час експлуатації ліфтів
Посадовці Головного управління Держпраці у Львівській області провели семінар-нараду за участю працівника відповідального за організацію експлуатації вантажного ліфта, представника служби охорони праці підприємства, ліфтерів та електромеханіків ліфтової служби.
Під час заходу здійснено огляд ліфта та переглянуто технічну документацію ліфта. Працівникам підприємства роз’ясненено вимоги «Правил будови та безпечної експлуатації ліфтів», акцентовано увагу на важливість організації своєчасного та якісного технічного обслуговування ліфта, роз’яснено обов’язки власника ліфта та обслуговуючої організації.
Посадовці наголосили на: порядку дій працівників щодо безпечної зупинки та подальшого пуску ліфта, у випадках аварійного відключення джерела енергії; порядку доведення ліфта до зупинки у разі аварійної зупинки; порядку звільнення ліфтера у разі аварійної зупинки ліфта між поверхами.
Посадовці надали змістовні відповіді на питання працівників щодо законодавства про працю в умовах воєнного стану та проінформував, що більше інформації щодо питань законодавства про працю кожен може отримати, відвідавши:
📲 портал www.pratsia.in.ua, сайт Держпраці та наша сторінка у  Facebook