Семінар-нарада з питань дотримання основних вимог «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» на ТЕЦ-1 ЛМКП «Львівтеплоенерго»

19 вересня 2022
✅ Семінар-нарада з питань дотримання основних вимог «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» на ТЕЦ-1 ЛМКП «Львівтеплоенерго»
Інспектором Головного управління Держпраці у Львівській області проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу на ТЕЦ-1 ЛМКП «Львівтеплоенерго» щодо дотримання основних вимог монтажних та ремонтних організацій, які проводять дані роботи на підприємстві, відповідно до «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
? Під час теоретичної частини семінару-наради інспектор опрацював з учасниками низку питань з охорони праці, законодавства про працю та зосередив увагу на переліку технічної документації, яка повинна бути представлена монтажною та ремонтною організацією суб’єкту господарювання. Роз’яснено порядок введення в експлуатацію обладнання під тиском, що відпрацювало нормативний термін служби після експертного обстеження, та порядок обліку обладнання під тиском на підприємстві.
? Під час практичної частини заходу інспектор відвідав виробничі приміщення підприємства та наголосив на організації проведення навчання, інструктажу та перевірки знань з питань охорони праці працівників, порядку їх допуску до обслуговування обладнання котельні, забезпеченні працівників засобами індивідуального захисту. Акцентовано увагу на утриманні в безпечному технічному стані теплотехнічного обладнання котельні.
? Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook