Семінар-навчання з працівниками СП «Самбірська колійна машинна станція з ремонту земляного полотна» на тему: «Дотримання вимог чинних законодавчих та нормативно-правових актів з безпечної експлуатації електричних вантажопідіймальних кранів та організація робіт під час ремонту підкранової залізничної колії»

23 січня 2023
Семінар-навчання з працівниками СП «Самбірська колійна машинна станція з ремонту земляного полотна» на тему: «Дотримання вимог чинних законодавчих та нормативно-правових актів з безпечної експлуатації електричних вантажопідіймальних кранів та організація робіт під час ремонту підкранової залізничної колії».
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час заходу наголошено на важливому значенні промислових майданчиків, на яких встановлені вантажопідіймальні крани.
Підкранові колії потрібні для того, щоб вантажопідйомні крани могли пересуватися по майданчику. Від правильності прокладки рейок залежить термін служби і безаварійна робота крана.
Вкрай важливо проводити профілактичні огляди і вчасно усувати незначні неполадки, ніж ліквідовувати наслідки аварій.
Наприкінці заходу інспектори Держпраці відповіли на ряд поставлених питань працівниками підприємства.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua