Семінар з нагоди Всесвітнього дня безпеки та здоровʼя на роботі на тему «Безпечне та здорове середовище – основне право у сфері праці» відбулася в Львівському торговельно-економічному університеті

28 квітня 2023
✅Семінар з нагоди Всесвітнього дня безпеки та здоровʼя на роботі на тему «Безпечне та здорове середовище – основне право у сфері праці» відбулася в Львівському торговельно-економічному університеті.
👉В ході спілкування з працівниками та студентами закладу, посадовцями Західного міжрегіонального управління Держпраці акцентовану увагу на дотриманні вимог законодавства про працю в частині трудового договору, оплати праці, вимог законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування та інших нормативно-правових актів.
🔘Безпека праці та профілактика травматизму мають бути найвищим пріоритетом в діяльності будь-якого закладу, підприємства, установи чи організації.
Одним з важливих факторів забезпечення безпеки праці є дієве функціонування системи управління охороною праці, головною метою якої є забезпечення безпеки, збереження здоров’я та працездатності людини у процесі праці.
📲Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua