Семінар з представниками МПП «Транспортник» та МКП «Транс-Екіпаж» щодо організації трудових відносин в умовах воєнного стану

15 лютого 2023
? Семінар з представниками МПП «Транспортник» та МКП «Транс-Екіпаж» щодо організації трудових відносин в умовах воєнного стану
Посадовцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці здійснено виїзні відвідування суб’єктів господарювання з метою наголосити на відповідальності в умовах війни, важливості підтримувати країну, один одного, не допускаючи зниження рівня захисту працівників та стабільності економіки.
? Під час заходу акцентовано увагу на формуванні негативного ставлення до незадекларованої праці та інформування про ознаки трудової експлуатації в межах виконання Плану заходів Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці по реалізації положень Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці, виробничого травматизму та сприяння відновлення економіки на 2023 рік.
? З представниками суб’єктів господарювання погоджено розміщення матеріалів інформаційної кампанії, спрямованої на поінформованість населення. У рамках інформаційної кампанії роздано листівки відповідної тематики з профільними контактами та погоджено розміщення.
Більше інформації з трудового законодавства – https://pratsia.in.ua