Семінар з питань підвищення рівня безпеки при експлуатації об’єктів заправлення автотранспорту пальним на ТзОВ «ОККО ДРАЙВ»

22 листопада 2022
✅ Семінар з питань підвищення рівня безпеки при експлуатації об’єктів заправлення автотранспорту пальним на ТзОВ «ОККО ДРАЙВ»
Фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області провели превентивний захід із працівниками АЗС у м.Городок щодо питань підвищення рівня безпеки при експлуатації об’єктів заправлення автотранспорту пальним. Зокрема, акцентували увагу на посиленні відомчого нагляду за чітким дотриманням вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці, з безпечного виконання будь-яких робіт, розроблення додаткових організаційно-технічних заходів для зниження ризиків виникнення аварійних ситуацій і аварій.
❗️ Порядок взаємодії та дій персоналу під час ліквідації аварії регламентовано оперативною частиною Плану локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій підприємств.
Фахівці Держараці наголосили, що заходи — комплекс рішень, спрямованих на забезпечення захисту працівників від небезпеки, що може виникнути під час воєнних (бойових) дій або внаслідок таких дій, а також створення умов для забезпечення сталого функціонування суб’єктів господарювання в особливий період.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook