Семінар з питань запобігання випадків прихованого травматизму

07 квітня 2023
⚠️ Семінар з питань запобігання випадків прихованого травматизму
✅ Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели зустріч з працівниками Мукачівського дитячого будинку-інтернату.
✅ Нагадали, що працівники мають вміти в разі нещасного випадку надати першу долікарську допомогу. Відповідно навели приклади та розповіла якими нормативно-правовими актами керуватися, куди повідомляти про подібний випадок і як заповнити форму повідомлення (постанова № 337 КМУ). Відповіли на питання, які цікавили посадових осіб інтернату.
✅ Оскільки, заклад має власну земельну ділянку для забезпечення своїх потреб овочами, наголосили на безпечній експлуатації техніки, яку використовують працівники. Крім того, звернули увагу на дотримання правил з охорони праці в сільськогосподарському виробництві, проведенні інструктажів з питань охорони праці та вимог інструкцій. Наголосили звертати увагу щодо залучення до виконання робіт підопічних, які згідно медичного висновки можуть виконувати таку роботу.
? Більше інформації з питань безпеки праці, трудового законодавства – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php.