Шановні громадяни, від імені Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці щиро вітаємо вас із Днем Конституції України!

28 червня 2024
Шановні громадяни, від імені Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці щиро вітаємо вас із Днем Конституції України!
Цей важливий день нагадує нам про значення основного закону нашої держави, який закріплює права та свободи кожного з нас. Конституція України є фундаментом нашого суспільства, забезпечуючи справедливість, правопорядок та демократичні цінності. Вона стала основою для розвитку нашої держави та її громадян.
Сьогодні, як ніколи, ми усвідомлюємо важливість тих принципів і норм, які закладені в Конституції. В умовах жорстокої агресії проти нашої країни, ми демонструємо всьому світу свою незламність, відвагу та відданість демократичним цінностям. Кожен з нас робить свій внесок у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність України.
Наша країна переживає важкі часи, але ми впевнені, що завдяки єдності, патріотизму та взаємопідтримці ми зможемо подолати всі труднощі. Ми висловлюємо глибоку подяку всім нашим захисникам, які кожного дня ризикують своїм життям заради майбутнього нашої держави. Їхній героїзм і відвага – це приклад для всіх нас.
Нехай цей день стане для кожного символом єдності, сили та відданості нашій країні. Бажаємо вам миру, благополуччя та незламної віри у світле майбутнє нашої держави. Пам’ятаймо про важливість дотримання прав та свобод, закладених у Конституції, адже саме вони роблять нас сильною, незалежною та демократичною державою.
Зі святом вас, дорогі українці!