Сьогодні, 28 вересня, начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провела зустріч з представниками лісових господарств Закарпатської області

28 вересня 2023
❗️ Сьогодні, 28 вересня, начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провела зустріч з представниками лісових господарств Закарпатської області.
✅ Під час заходу проаналізовано стан виробничого травматизму в регіоні, окреслено основні обставини та причини настання нещасних випадків на виробництві, а також шляхи запобігання травмуванню працівників.
Акцентовано увагу на дотриманні заходів безпеки під час проведення лісосічних робіт, а також на важливості усунення небезпечних виробничих ризиків у процесі трудової діяльності.
Роз’яснено зміни у трудовому законодавстві, попереджено про відповідальність, що передбачена законодавством за використання незадекларованої праці та наголошено про важливість офіційного оформлення трудових відносин з найманими працівниками.
👉 Окрім цього, учасникам зустрічі розповіли, що з 03.01.2023 року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадило отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
Більше інформації на порталі – https://pratsia.in.ua/