Суб’єктам господарювання щодо надання  адміністративних послуг територіальним органом Держпраці

06 лютого 2023

Держпраці спільно з Мінекономіки запроваджено можливість надання  окремих видів адміністративних послуг електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

На сьогодні в електронному вигляді на Порталі електронних сервісів Мінекономіки доступні послуги:

  • реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці (розділ: Послуги онлайн – Безпека та захист – Роботи підвищеної небезпеки)
  • Видача дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки  (розділ: Послуги онлайн – Безпека та захист – Роботи підвищеної небезпеки)
  • реєстрація великотоннажних транспортних засобів та інших технологічних транспортних засобів (розділ: Послуги онлайн – Інші сфери господарської діяльності – Транспорт)

 

Окрім видачі дозволу, онлайн доступні також анулювання, переоформлення та продовження строку дії дозволів, які було отримано в електронній формі.

Увага! Послуги анулювання, переоформлення та продовження строку дії раніше отриманих дозволів у паперовому вигляді потребують подання оригіналу дозволу та здійснюються через ЦНАП).