Ситуація на ринку праці та сплата податкових зобов’язань суб’єктами господарювання Львівської області

30 березня 2023
✅ Ситуація на ринку праці та сплата податкових зобов’язань суб’єктами господарювання Львівської області
Про це сьогодні, 30 березня, говорили на міжвідомчій нараді за участі заступника начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Андрій Вакула під головуванням першого заступника начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрія Годика.
Відтак, протидія нелегальній зайнятості та підприємствам «мінімізаторам» – залишається серед пріоритетних завдань ДПС у Львівській області та Західного міжрегіонального управління Держпраці.
«Незважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного трудового законодавства, працевлаштування у правовому полі для багатьох найманих працівників є серйозною проблемою. Спілкування з роботодавцями та найманими працівниками ще раз підтвердило необхідність подальшого проведення роз’яснювальної роботи стосовно детінізації зайнятості населення. Варто розуміти, що офіційне оформлення працівників – це позитивний імідж та репутація надійного партнера, а регламентація трудових відносин, відповідно до чинного трудового законодавства, важлива.», – наголосив Андрій Вакула.
📲 Більше інформації та рекомендацій щодо трудових відносини у період воєнного стану: https://pratsia.in.ua