Технічна консультація для працівників Радехівського відділення Червоноградського УЄГГ Львівської філії ТОВ “Газорозодільні мережі України” на тему: «Організація безпечної експлуатації газовикористовувального устаткування в побуті».

16 листопада 2023
✅Технічна консультація для працівників Радехівського відділення Червоноградського УЄГГ Львівської філії ТОВ “Газорозодільні мережі України” на тему: «Організація безпечної експлуатації газовикористовувального устаткування в побуті».
👉Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці попереджено про можливі ризики при експлуатації та шляхи їх вирішення, про безпечну експлуатацію димових та вентиляційних каналів.
📌Природний газ використовується як паливо для обігріву будинків, побутових та виробничих приміщень. Той факт, що газ – досить дешевий та вигідний тепловий ресурс, відомий усім. При цьому багато громадян забувають, що використання «блакитного палива» потребує особливої уваги споживачів. Неправильна експлуатація газового обладнання може призвести до серйозних проблем.
✔️Від аварій страждає не лише саме обладнання чи будівлі, іноді масштаби надзвичайних ситуацій, пов’язаних із виходом з-під контролю людини потужного джерела тепла, призводять до руйнувань та загибелі людей. Саме тому безпека використання газу у побуті – одне з найважливіших завдань не лише самих користувачів, а й держави загалом.
❕Газ, що постачається до будинків громадян, відноситься до палива підвищеної небезпеки. Тому в квартирах осіб, які ще не уклали договору, знаходяться газові прилади, які несуть конкретну загрозу іншим мешканцям будинку.
📲Посилання на інформаційний портал www.pratsia.in.ua