Технічна консультація на робочому місці працівникам Приватного підприємства «Берест-М»

16 січня 2023
✅ Технічна консультація на робочому місці працівникам Приватного підприємства «Берест-М»
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід щодо організації безпечної експлуатації транспортних засобів суб’єктами господарювання, а також встановлення контролю з боку посадових осіб підприємств в частині дотримання працівниками вимог Правил дорожнього руху України під час експлуатації транспортних засобів.
Під час заходу наголошено на виконанні «Правил охорони праці на автомобільному транспорті» та забороні допускати до роботи працівників, які не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці та пожежної безпеки.
❗️ Роботодавець має забезпечити на підприємстві проходження передрейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів відповідно до Положення про медичний огляд водіїв та забезпечити працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям, іншими засобами індивідуального захисту.
Перевірка технічного стану при випуску транспортних засобів на лінію та повернення їх з лінії проводиться згідно вимог Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільним перевізником.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua