Технічна консультація на робочому місці у КДЮСШ «Здоров’я» ЛОО ФСТ «Диномо» України щодо дотримання «Положення про розробку інструкцій з охорони праці від 30.03.2017 №526»

27 лютого 2023
✅ Технічна консультація на робочому місці у КДЮСШ «Здоров’я» ЛОО ФСТ «Динамо» України щодо дотримання «Положення про розробку інструкцій з охорони праці від 30.03.2017 №526»
Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці надано роз‘яснення основних вимог «Положення про розробку інструкцій з охорони праці» та порядку проходження інструктажів з охорони праці працівниками установи.
➡️ Інструкція є актом з охорони праці підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та видів їх діяльності, що містить обов’язкові для дотримання працівниками вимог з охорони праці при виконанні ними робіт певного виду або за певною професією на всіх робочих місцях або в інших місцях, де за дорученням роботодавця виконуються ці роботи, трудові чи службові обов’язки.
Інструкція розробляється на основі нормативно-правових актів з охорони праці, технологічної документації підприємства. Інструкція затверджується роботодавцем і є обов’язковими для дотримання працівниками.
➡️ Більше про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану можна знайти на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua