Технічна консультація на робочому місці у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) на тему: «Атестація робочих місць за умовами праці»

23 березня 2023
✅ Технічна консультація на робочому місці у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) на тему: «Атестація робочих місць за умовами праці»
➡️ Відповідно до чинного законодавства, атестація робочих місць за умовами праці проводиться на підприємствах і організаціях незалежно від форм власності й господарювання, де технологічний процес, використовуване обладнання, сировини та матеріали є потенційними джерелами шкідливих і небезпечних виробничих факторів, що можуть несприятливо впливати на стан здоров’я працюючих.
➡️ Атестація проводиться атестаційною комісією, склад і повноваження якої визначаються наказом по підприємству, в строки, передбачені колективним договором, але не рідше ніж один раз на п’ять років. Відповідальність за своєчасне та якісне проведення атестації покладається на керівника підприємства.
👉 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua