Технічна консультація на робочому місці з посадовими особами та працівниками Бориславської дільниці ТОВ «ДРОГОБИЧКИСЕНЬГАЗ ЛХЗ»

09 січня 2023
✅ Технічна консультація на робочому місці з посадовими особами та працівниками Бориславської дільниці ТОВ «ДРОГОБИЧКИСЕНЬГАЗ ЛХЗ»
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели превентивний захід щодо безпечного виконання робіт пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання, комунікацій (в тому числі роботи всередині ємностей) на об’єктах нафтогазової та хімічної промисловості.
Під час заходу роз’яснено порядок дій персоналу технологічного обладнання підвищеної небезпеки у разі аварійного вимкнення енергопостачання. Працівникам підприємства звернено увагу на необхідність суворого дотримання «Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском».
Акцентуємо увагу, експлуатація та зберігання, транспортування балонів на підприємстві повинні здійснюватись відповідно до вимог інструкції з охорони праці, що діє в межах підприємства. Працівники, які обслуговують балони, мають пройти навчання та інструктаж з охорони праці. Суб’єкт господарювання, який здійснює заповнення балонів стисненими, зрідженими і розчиненими газами, зобов’язаний вести журнал заповнення балонів.
Фахівцями Держпраці розглянуто порядок дій персоналу технологічного обладнання підвищеної небезпеки у разі аварійного вимкнення енергопостачання.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua