Технічна консультація на робочому місці з працівниками Бориславської дільниці Дрогобицького УЕГГ Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»

25 жовтня 2023
✅Технічна консультація на робочому місці з працівниками Бориславської дільниці Дрогобицького УЕГГ Львівської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».
👉В ході заходу обговорено:
✔️дотримання вимог ЗУ «Про охорону праці»;
✔️дозвільну систему у сфері охорони праці;
✔️надання першої домедичної допомоги у разі нещасного випадку на виробництві;
✔️вимоги до автономних обігрівачів, що можуть використовуватися на дільницях, їх види та принцип роботи;
✔️безпечну експлуатацію газового господарства.
📌Фахівцями Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці роз’яснено, що заходи із захисту газопроводів від корозії повинні забезпечувати цілісність споруди протягом всього строку її експлуатації. Всі види електрохімічного захисту газопроводу, передбачені проектом газопостачання, повинні вводитись в дію до введення побудованих підземних споруд в експлуатацію, а в зонах небезпечного впливу блукаючих струмів – не пізніше одного місяця після укладання газопроводу в ґрунт. Діагностичні, налагоджувальні і експлуатаційні роботи на установках ЕХЗ, а також проведення електричних вимірювань повинні здійснюватися працівниками, які пройшли навчання і мають посвідчення на право виконання роботи в електроустановках напругою до 1000 В та групою допуску не менше ІІІ.
📲портал https://pratsia.in.ua та сайт https://dsp.gov.ua