Технічна консультація на тему: «Безпечне виконання робіт пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання, комунікацій, в тому числі роботи всередині ємностей, на об’єктах нафтогазової промисловості»

10 січня 2023
✅ Технічна консультація на тему: «Безпечне виконання робіт пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом, розгерметизацією технологічного обладнання, комунікацій, в тому числі роботи всередині ємностей, на об’єктах нафтогазової промисловості».
Фахівці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели технічну консультацію та навчання на робочому місці з посадовим особами та працівникам Бориславського газопереробного цеху Долинського газопереробного заводу ПАТ «Укрнафта».
❗️ Працівникам підприємства під час заходу наголошено, що проведення робіт з підвищеною небезпекою здійснюється за нарядом-допуском на виконання робіт підвищеної небезпеки. Керівником підприємства затверджується перелік таких робіт, порядок оформлення наряду-допуску, а також переліки посад осіб, які мають право керувати цими роботами.
Фахівці Держараці акцентують увагу на важливості наявності розроблених Планів ліквідації та локалізації аварійних ситуацій на підприємстві. Під час виконання робіт працівники зобов’язані користуватись виданими їм спеціальним одягом, спеціальним взуттям, іншими засобами індивідуального та колективного захисту.
➡️ Наприкінці заходу фахівці Держараці надали змістовні відповіді на запитання присутніх та рекомендували портал: https://pratsia.in.ua сайти https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua