Тренінг на тему: «Вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів» на ТзОВ «ВКВ «Дрогобицький завод автомобільних кранів»

04 листопада 2022
✅ Тренінг на тему: «Вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів» на ТзОВ «ВКВ «Дрогобицький завод автомобільних кранів»
Фахівцями Головного управління Держпраці у Львівській області з метою опрацювання вимог безпечного проведення вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин і механізмів у процесі виробництва машинобудівної галузі проведено тренінг на ТзОВ «ВКВ «ДЗАК».
❗️ Під час заходу фахівцями Держпраці роз’яснено особливості проведення таких робіт, попереджено про можливі ризики травматизму на робочому місці. Обговорено з працівниками питання стану охорони праці на підприємстві, дотримання вимог безпеки під час проведення вантажно-розвантажувальних робіт і вимог безпеки праці під час експлуатації обладнання, порядок отримання дозвільних документів на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.
📍 Акцентовано увагу на особистій відповідальності кожного працівника під час виконання робіт. Керівництво підприємства поінформовано про важливість створення належних санітарно-гігієнічних умов для працівників, проведення атестації робочих місць за умовами праці, рекомендовано своєчасне проведення медичних оглядів.
Під час відвідування фахівці Держпраці надали змістовні відповіді на питання щодо законодавства про працю в умовах воєнного стану. Рекомендовано, більше інформації щодо питань законодавства про працю кожен може отримати, відвідавши:
📲 портал www.pratsia.in.ua, сайт Держпраці та наша сторінка у  Facebook