Тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях на тему: «Виконання газонебезпечних робіт на системах газопостачання», під час ліквідації витоку газу в газовому колодязі, за участю фахівців Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці

22 червня 2023
✅Тренінг з імітацією реальних дій на робочих місцях на тему: «Виконання газонебезпечних робіт на системах газопостачання», під час ліквідації витоку газу в газовому колодязі, за участю фахівців Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.
✔️Основним завданням тренінгу є практична частина, де працівники аварійної газової служби «104» повинні локалізувати та ліквідувати аварійні ситуації та аварії на об’єктах газотранспортної системи.
?Під час заходу імітовано витік газу на підземному газопроводі, проведено шурфування (розкопку газопроводу), ліквідація витоку газу шляхом накладання бандажу.
Окрім цього, імітовано пожежу та загазованість в газовому колодязі на газопроводі середнього тиску діаметром 76 мм, які оперативно локалізовано та ліквідовано працівниками аварійно-диспетчерської служби.