Тренінг з імітацією реальних подій на тему: «Порядок дій у разі аварійного вимкнення електроенергії у котлі»

16 листопада 2022
✅ Тренінг з імітацією реальних подій на тему: «Порядок дій у разі аварійного вимкнення електроенергії у котлі»
Фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області провели тренінг на ЛМКП «Львівтеплоенерго» з метою висвітлення основних вимог безпечної експлуатації об’єктів підвищеної небезпеки та виконання робіт з підвищеною небезпекою без аварій, травм.
Під час заходу роз’яснено вимоги до працівників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою, а також до проведення відповідного навчання з питань охорони праці. Наголошено, що працівники повинні неухильно дотримуватися регламентів безпечного виконання робіт та вимог нормативних документів з питань охорони праці, які впроваджені і діють на підприємстві.
Наприкінці заходу акцентовано увагу – на кожному підприємстві необхідно розробити і довести до відома всіх працівників плани ліквідації аварій, пожеж та евакуації працівників на випадок пожежі або аварійної ситуації. Плани ліквідації аварій і пожеж повинні враховувати небезпечні особливості палива (вугілля, газу, мазуту, замінників), що використовується на електростанціях і в теплових мережах.
📣 Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці тощо – на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook