У Львівському відділенні АТ «Львівгаз» проведено семінар-навчання на тему «Дотримання вимог безпеки при експлуатації систем газопостачання»

18 листопада 2022
✅ У Львівському відділенні АТ «Львівгаз» проведено семінар-навчання на тему «Дотримання вимог безпеки при експлуатації систем газопостачання»
Фахівці Головного управління Держпраці у Львівській області з метою акцентування уваги на основних вимогах «Правила безпеки систем газопостачання» під час експлуатації газових приладів провели семінар-навчання.
❗️ Під час заходу акцентовано увагу на основних заходах безпеки перед початком опалювального періоду, зокрема якості перевірки димовентиляційних каналів та технічного обслуговування газових приладів.
Нагадуємо, основними причинами аварій пов’язаних з використанням газу в побуті є:
– відсутність в газифікованих приміщеннях сигналізаторів загазованості,
– самовільна заміна або догазифікація газових приладів,
– несправність автоматики безпеки газових приладів,
– несправність димовентиляційних каналів,
– не забезпечення власниками (орендарями) технічного обслуговування внутрішніх газопроводів і газового обладнання житлових і громадських будівель, комунально-побутових об’єктів невиробничого характеру відповідно до вимог документації з експлуатації заводів-виробників газового обладнання на договірних засадах.
📲 Більше інформації з питань охорони праці, у тому числі, задекларованої, інспектори Держпраці рекомендували шукати на порталі www.pratsia.in.ua, сайті Держпраці та нашій сторінці у  Facebook