У Львові відбулась міжнародна конференція присвячена сторіччю МОП

09 лютого 2019

Начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова взяла участь у міжнародній конференції, яка відбулась 8 лютого у Львівському Будинку вчених. Захід на тему «Сторіччя МОП. Майбутнє сфери праці» ініційовано Міжнародною організацією праці та Федерацією профспілок України. Серед запрошених – завідуючий сектором Європи та Центральної Азії Бюро Міжнародної організації праці Сергіус Гловацкас, голова Ради OPZZ Дольношльонського воєводства Республіки Польща Андрейко Отремба, директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, представники Львівської ОДА, обласної ради, профспілкових організацій та об‘єднань роботодавців.

Тема розмови – виклики ринку праці, регіональні особливості трудової міграції та механізми її врегулювання, профспілкові важелі впливу на процеси у сфері зайнятості.

Ольга Вільхова привітала учасників заходу з ювілеєм та висловила подяку іноземним гостям за тісну співпрацю. ” Вже 4 рік поспіль ми тісно співпрацюємо з МОП та завдяки Вам активно рухаємось на шляху євроінтеграції. Щиро сподіваюсь, що наша співпраця і надалі зростатиме” – зазначила начальник Головного управління Держпраці у Львівській області.