У Львові відбулася конференція для підтримки релокованого бізнесу від департаменту економічної політики ОВА та програми USAID Ukraine. Про інформаційну підтримку бізнесу під час військового стану, в межах компетенції Держпраці, розповів заступник Голови Державної служби України з питань праці Ярема Дуль

30 вересня 2022
✅ У Львові відбулася конференція для підтримки релокованого бізнесу від департаменту економічної політики ОВА та програми USAID Ukraine
Про інформаційну підтримку бізнесу під час військового стану, в межах компетенції Держпраці, розповів заступник Голови Державної служби України з питань праці Ярема Дуль. Така консультаційна допомога є вагомим внеском для відновлення та належного функціонування економічно активних підприємств, які створюють робочі місця та сплачують податки, що, у свою чергу, є запорукою розвитку економіки держави в умовах воєнного стану.
➡️ На заході презентували різні інструменти підтримки, якими підприємці можуть скористатись та продемонстрували успішні кейси релокованих на Львівщину підприємств.
🤝 33 релоковані підприємства отримали фінансову підтримку від Львівської ОВА в розмірі 100 тис. грн, а 7 релокованих підприємств – кошти на закупівлю обладнання до 500 тис. грн.
💡 У жовтні розпочне роботу чергова Школа експортера. Тут навчатимуть основ експорту усіх зацікавлених у виході на зовнішні ринки. Стати учасниками цієї Школи можуть і релоковані підприємці.
📲 Роботодавці релокованих підприємств мають можливість звернутись до ГУ Держпраці у Львівській області:
за тел. (032) 235 48 42 та (067) 925 84 33;
на нашій сторінці у Facebook