У Львові відбувся Західноукраїнський Експортний Форум, участь в якому взяв перший заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Карпюк

09 червня 2023
У Львові відбувся Західноукраїнський Експортний Форум, участь в якому взяв перший заступник начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Роман Карпюк.
Західноукраїнський Експортний Форум – це майданчик для презентації експортної продукції та обговорення тенденцій українського експорту в країни ЄС та нові ринки.
Метою заходу є залучення малого, великого бізнесу для залучення до експортних відносин з партнерами на закордонних ринках, підтримка зовнішньоекономічних ініціатив, міжрегіональної кооперації та створення майданчика для презентації інноваційних рішень.
До форуму доєднались шість сотень учасників, зокрема експортери Львівщини та 7 інших областей на заході України, представники бізнес-спільноти, влади, уряду, а також провідні експерти в напрямі підтримки експортерів України.