У рамках реалізації положень Оперативного плану заходів по боротьбі з торгівлею людьми EMPACT на 2023 рік проведено оперативно-профілактичні заходи по боротьбі з торгівлею людьми, за участю представників Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Управління міграційної поліції ГУ НП у Львівській області

08 червня 2023
✅У рамках реалізації положень Оперативного плану заходів по боротьбі з торгівлею людьми EMPACT на 2023 рік проведено оперативно-профілактичні заходи по боротьбі з торгівлею людьми, за участю представників Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Управління міграційної поліції ГУ НП у Львівській області.
👉У ході проведення заходів фахівці Управління інформують про те, як не стати жертвами торгівлі людьми та надають інформаційні матеріали відповідної тематики. Ознайомлюють з терміном «торгівля людьми» та поняттями, видами, формами експлуатації людини, які він передбачає.
❕Торгівля людьми – це форма сучасного рабства та порушення прав людини, з метою отримання прибутку з експлуатації чоловіків, жінок і дітей. Для торгівлі людьми не існує державних кордонів чи вікових обмежень. Потрапити в сучасне рабство може будь-хто, не залежно від рівня освіти чи соціального статусу.
👉Більше інформації з питань протидії торгівлі людьми, організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони і гігієни праці інспектори радили шукати на порталі https://pratsia.in.ua та сайтах https://lviv.dsp.gov.ua і https://dsp.gov.ua