У рамках реалізації положень Оперативного плану заходів по боротьбі з торгівлею людьми EMPACT на 2023 рік відбулась робоча нарада за участю начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської, начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександра Шляховського, начальника Головного управління ДМС у Львівській області Юрія Татомира

30 травня 2023
У рамках реалізації положень Оперативного плану заходів по боротьбі з торгівлею людьми EMPACT на 2023 рік відбулась робоча нарада за участю начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської, начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександра Шляховського, начальника Головного управління ДМС у Львівській області Юрія Татомира.
Обговорено організацію спільних оперативно-профілактичних заходів по боротьбі з торгівлею людьми. Налагодженно ефективний обмін інформацією між Управліннями для реагування на даний вид правопорушень.
У сучасному світі торгівля людьми є одним із найжахливіших злочинів проти людини, яке пов’язане з різними причинами, включаючи економічні, соціальні, педагогічні та психологічні. Саме тому важливо об’єднати зусилля щодо протидії цьому явищу, надання допомоги постраждалим та проведення превентивної роботи.