У ТзОВ ТВО «Цеглобуд» відбувся семінар щодо безпеки під час гірничих робіт на Березівському родовищі

28 листопада 2017

Фахівці ГУ Держпраці у Львівській області провели семінар-нараду у ТзОВ ТВО «Цеглобуд». В межах заходу обговорено дотримання  вимог  з  питань  нормативно-правових  актів з охорони  праці, промислової  безпеки  при  веденні  гірничих  робіт на Березівському родовищі глин ТзОВ «Торгово-виробниче об’єднання Цеглобуд».

Інспекторським складом було обговорено різноманітність гірничо-геологічних умов, при яких експлуатується кар’єр, вибір гірничотранспортного обладнання та сфери його використання, які обумовлюють виділення трьох груп гірничотранспортних систем, підгруп і рівнів класифікації.

Також   повідомлено про вимоги з питань охорони праці. Поінформовано про необхідність проведення інструктажів,  забезпечення працівників засобами індивідуального захисту у відповідності до галузевих норм.

Також учасники превентивного заходу обговорили вимоги при експлуатації машин, механізмів, устаткування підприємства.

Фахівці ГУ Держпраці закликали  посилити відомчий  контроль  на  підприємстві.

Разом з тим представники ГУ Держпраці надали консультацію щодо організації функціонування системи управління охороною праці на підприємстві та організації системи управління ризиками. Ознайомили зі змінами, які зареєстровані в Міністерстві юстиції України Про внесення змін до Положення про розробку інструкцій з охорони праці.