Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області. Створення безпечних умов праці на місцях – запорука успіху діяльності

04 січня 2023
Створення безпечних умов праці на місцях – запорука успіху діяльності
 
Інспектори Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели семінар з дотримання вимог безпеки під час роботи на ТзОВ «Форшнер Україна».
Підприємство провадить діяльність з виробництва електричного устаткування для двигунів і транспортних засобів. Інспекторами наголошено на важливості дотримання вимог безпеки під час експлуатації посудин, що працюють під тиском, виконання металообробних робіт й умов безпечної експлуатації та утримання у безпечному технічному стані верстального обладнання.
Під час заходу акцентовано увагу – підприємство має бути оснащене блокувальними пристроями та засобами сигналізації потенційно-небезпечних місць із наявністю дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки.
Про методичні рекомендації щодо безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки читайте на інформаційному порталі – https://www.pratsia.in.ua/safe_work.php