В Держпраці окреслено стратегічні напрями роботи відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг

26 березня 2021

В світлі законодавчих та організаційних змін, які безпосередньо стосуються відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Держпраці (далі – відділ) і територіальних управлінь, було проведено ZOOM-нараду щодо планування та стратегічної роботи на 2021 рік.

Заступник Голови Держпраці Алла Горбатюк узагальнила результати діяльності за минулий рік, зокрема, в частині звітності про виконання секторального плану, вказала на потенційні проблемні питання у роботі відділу.

Начальник відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Держпраці Володимир Павлунь деталізував напрями оптимізації подальшої роботи.

Також особливу увагу було зосереджено на здійсненні державного ринкового нагляду, змінах у дозвільній системі та питаннях реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.