В Держпраці визначили пріоритетні напрями роботи на 2023 рік Сьогодні під головуванням Ігоря Дегнери, Голови Держпраці, відбулася нарада з керівниками міжрегіональних управлінь Служби щодо організації та планування роботи на 2023 рік

20 січня 2023
✅ В Держпраці визначили пріоритетні напрями роботи на 2023 рік
Сьогодні під головуванням Ігоря Дегнери, Голови Держпраці, відбулася нарада з керівниками міжрегіональних управлінь Служби щодо організації та планування роботи на 2023 рік.
Зокрема, йшлося про організацію роботи з реалізації міжрегіональними управліннями пріоритетних завдань на 2023 рік та Національного плану спільних заходів щодо зниження рівня незадекларованої праці та попередження виробничого травматизму.
Також у пріоритетах цього року буде проведення інформаційних кампаній щодо запобігання торгівлі людьми з метою трудової експлуатації, оформлення трудових відносин та створення безпечних і здорових умов праці.
Підбиваючи підсумки наради, Голова Держпраці Ігор Дегнера зазначив: «Якісне планування є частиною ефективної роботи. Ми вмотивовані працювати в такий складний для нашої країни час якомога ефективніше, оскільки ключовим завданням Служби було і залишається забезпечення усіма доступними засобами дотримання вимог законодавства».