В етері Радіо Незалежність начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська розповіла про цьогорічне відзначення Дня охорони праці та анонсувала проведення онлайн-конкурсу «Мистецтво безпеки праці».

22 квітня 2024
✅В етері Радіо Незалежність начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська розповіла про цьогорічне відзначення Дня охорони праці та анонсувала проведення онлайн-конкурсу «Мистецтво безпеки праці».
?Під час виступу Оксана Іванівна зазначила, що День охорони праці відіграє важливу роль у привертанні уваги суспільства до серйозності проблеми безпеки на робочому місці. Створення та поширення культури охорони праці може сприяти зниженню рівню травматизму на виробництві. Щороку, у ході відзначення Дня охорони праці, інспектори Управління активно проводять різного роду заходи для працівників і роботодавців, де надають рекомендації з покращення умов праці.
?Акцентовано увагу слухачів на роботі Управління в напрямку забезпеченням психосоціальної підтримки працівників на робочому місці. Ця діяльність орієнтована на зменшення стресу та підвищення психологічного комфорту робітників. У рамках цієї ініціативи Управління надає консультаційну підтримку роботодавцям з розробки програми та заходів, спрямованих на підтримку емоційного та психологічного стану працівників.
?Принагідно анонсовано старт онлайн-конкурс “Мистецтво безпеки праці”, який стане чудовою можливістю висловити свої ідеї та допомогти поширити свідомість про безпеку на робочому місці через творчий підхід. Цей конкурс має на меті стимулювати учасників до висловлення власних думок щодо безпеки праці через різноманітні форми мистецтва, що дозволить активно залучити громадськість до обговорення цієї важливої теми.
?Запис етеру: 6:54 https://youtu.be/ZngHgvCDBPc?t=414