В. о. начальника ГУ Держпраці у Львівській області Оксана Єзерська виступила на радіо з приводу початку кампанії «Виходь на світло!»

06 липня 2022
В. о. начальника ГУ Держпраці у Львівській області Оксана Єзерська 5 липня виступила на регіональному радіо «Незалежність», анонсуючи початок інформаційної кампанії «Виходь на світло!», лозунг якої: «Задекларована праця підтримує країну!»
– Оскільки ми розташовані у глибокому тилу, мусимо усіма силами підтримувати економіку і обороноздатність нашої країни, – наголосила Оксана Іванівна. – Задекларована праця – запорука міцної економіки і у цьому напрямку діє Держпраці.
Оксана Єзерська розповіла про три інформаційні кампанії Держпраці та їх мету, а саме: «Україна працює!», «Виходь на світло!» та з протидії торгівлі людьми. Роз’яснила особливості організації трудових відносин в умовах воєнного стану і як відбуватиметься відновлення заходів контролю Держпраці та їх межі. А також розповіла про зміни у трудовому законодавстві під час воєнного стану.
Мета Держпраці – бути максимально наближеними до роботодавців і працівників, оперативно і доступно поширювати необхідну інформацію, спростити можливість працювати і пристосуватися до умов воєнного часу.
На завершення Оксана Єзерська повторила контакти, за якими можна отримати необхідні відповіді: сервіс «Інтерактивний інспектор», портал pratsia.in.ua, сайт Держпраці та наша сторінка на Facebook.