Відбулась робоча зустріч начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської, заступника начальника Андрія Вакули з представниками галузевих профспілок Львівської області

11 березня 2024
✅Відбулась робоча зустріч начальника Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксани Єзерської, заступника начальника Андрія Вакули з представниками галузевих профспілок Львівської області.
? У ході заходу підписано меморандум про співпрацю та партнерство Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Об’єднання Профспілок Львівщини.
? Принагідно Оксана Іванівна розповіла про роботу Управління, зокрема щодо впровадження субʼєктами господарської діяльності програм психосоціальної підтримки на робочих місцях та важливість співпраці з профспілками у у цьому напрямку, оскільки вони є представниками працівників і мають прямий доступ до їхніх потреб та проблем. Участь профспілок у процесі розробки та впровадження програм психосоціальної підтримки сприятиме тому, що ці програми відповідатимуть потребам працівників і сприятимуть покращенню психоемоційного клімату на робочому місці.
Крім того, висловлено пропозиції щодо подальшоі співпраці між Управлінням та профспілками з метою розробки та впровадження нових ініціатив у сфері соціального захисту працівників.
✔️Також презентовано план заходів з нагоди відзначення Дня охорони праці в 2024 році, який включає, зокрема проведення онлайн-конкурсів «Мистецтво безпеки праці», масових заходів з метою формування розуміння важливості безпеки на робочому місці.
?Представники профспілок висловили свою готовність до конструктивного діалогу і консолідації зусиль з метою створення безпечного та здорового робочого середовища.