Відбулася онлайн конференція присвячена Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі – 2021

23 квітня 2021

Сьогодні, 23 квітня, відбулася онлайн конференція присвячена Всесвітньому дню безпеки та здоров’я на роботі – 2021.

Участь у заході взяли понад 400 експертів різних напрямів. Основними спікерами були заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера, національний координатор МОП в Україні Сергій Савчук, менеджер проекту ЄС-МОП в Україні Антоніу Сантуш, представник Фонду соціального страхування Сергій Таровик, Мінекономіки Руслан Овчаренко, Держпраці Олександр Ігнатов та Людмила Харчук, Федерації профспілок Євген Драп‘ятий та інші.

Участь у конференції взяли начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова, заступник начальника Микола Прокопяк та начальник Управління нагляду на обєктах підвищеної небезпеки Юрій Сало. 

Учасники конференції обговорили стан охорони праці в Україні та основні заходи на рівні Держави, що мають забезпечити стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі. Окремо зупинилися на досвіді українських компаній у подоланні кризи, спричиненої пандемією COVID-19. Окреслили передові технології та методи побудови сучасної БЗР на українських підприємствах.

В кінці заходу відбулося оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021.

Переглянути конференцію можна у Facebook на офіційній сторінці Держпраці.